Nu veti mai dori o altfel de viata

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Nu veti mai dori o altfel de viata

Cum să nu vă bucuraţi? Cum să nu vă veseliţi, atunci când vieţuiţi întocmai ca Domnul nostru Iisus Hristos. Aşa că, nu mai este altă fericire pentru voi. Nu mai doriţi altfel de viaţă. Nu mai fericiţi altfel de viaţă, în afară de-a voastră, dacă o veţi trăi aşa cum se cuvine. Chiar şi la carte scrie, că într-o vedenie s-au arătat cele trei stări: a pustnicului, a bolnavului și a ascultătorului. Dintre toţi, cea mai frumoasă cunună o avea ascultătorul. 

(Sfântul Teodor Studitul, Cuvântări duhovnicești, Editura  Episcopia Alba Iulia, Alba Iulia, 1994, p. 68)Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Nu veti mai dori o altfel de viata

Vizualizari: 315

Id: 12029

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.