Oboseala trupeasca

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Oboseala trupeasca

Să alegeți oboseala trupească. Să o urmați, să vă deprindeți trup și suflet. Viața noastră atârnă de voia noastră. Tot ce voim și întocmai precum voim, putem să trăim. Cel ce face mai multă osteneală pentru Hristos – și asta se face, de bună seamă, din dragoste dumnezeiască – atrage mai mult har. Și când zicem osteneală, înțelegem, în afară de altele, și rugăciunea de noapte. Mult folosește să vă sculați noaptea pentru rugăciune.

(Ne vorbește Părintele Porfirie, Editura Bunavestire, p. 277-278)
Sursa: Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Oboseala trupeasca

Vizualizari: 272

Id: 18561

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.