Orice avem bun, de la Dumnezeu avem, este dar al Sau

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Orice avem bun, de la Dumnezeu avem, este dar al Sau

Are grijă Dumnezeu. Atunci când deznădăjduiești, îți trimite ceva la care nici nu te aștepți. Ajungi să crezi în El și să-L iubești așa cum El Însuși ne iubește și ne poartă de grijă, ca un părinte de fiii săi. Noi toți suntem fiii lui Dumnezeu; orice avem bun, de la Dumnezeu avem, este dar al Său. N-ai auzit ce se spune în Biserică? „Că tot darul cel desăvârșit de la Tine este pogorât, Părintele luminilor!”

(Părintele Porfirie, Antologie de sfaturi și îndrumări, Traducere din limba greacă de Prof. drd. Sorina Munteanu, Editura Bunavestire, Bacău, p. 59)Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Orice avem bun, de la Dumnezeu avem, este dar al Sau

Vizualizari: 237

Id: 15123

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.