Pacatele parintilor si bolile copiilor

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Pacatele parintilor si bolile copiilor

Gândurile lui sarsailă își pierd puterea când sunt spuse, denunțate la preot. Mai greu este cu neajunsurile ereditare țesute în fire. La obârșie și acestea tot pe cel viclean îl au la rădăcină. Sunt neputințe ereditare de care cu greu scapi, ba de unele din ele nu scapi. Exemplu: alcoolismul bunicilor, străbunicilor, se soldează în urmași cu un creier mai slab. Descendenții acestora merg până la al treilea neam, Sfânta Scriptură pomenește și de-al patrulea neam…, de-al cincilea neam nu mai spune nimic, dovadă că s-a stins neamul acesta.

(Din învățăturile Părintelui Arsenie Boca, Tinerii, familia și copii născuți în lanțuri, Editura Credința strămoșească, p. 166)

Categoria: Articole

Cautare:

Pacatele parintilor si bolile copiilor

Vizualizari: 380

Id: 18592

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.