Pentru cei care spun ca nu exista mantuire pentru ei

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Pentru cei care spun ca nu exista mantuire pentru ei

A venit Fiul lui Dumnezeu ca să mântuiască pe cei păcătoşi, nu numai pe unii sau pe alţii, ci pe toţi deopotrivă. De se vor pocăi şi vor crede în Iisus Hristos, Care a venit să mântuiască pe cei păcătoşi, raiul se va deschide lor prin mâna lui Hristos cel Răstignit pe Cruce.

Pocăieşte-te şi tu, păcătosule, şi crede în această sfântă şi prea dulce Evanghelie. Fără îndoială, astfel vei intra cu tâlharul în rai. „Binecuvântat este Domnul Dumnezeul lui Israil, că a cercetat şi a făcut răscumpărare poporului Său; Şi ne-a ridicat putere de mântuire în casa lui David, slujitorul Său, precum a grăit prin gura sfinţilor Săi proroci din veac" (Luca 1: 68-70).

(Sfântul Tihon din Zadonsk, Comoară duhovnicească din lume adunată, Editura Egumenița, Galați, 2008, p. 30)

Categoria: Articole

Cautare:

Pentru cei care spun ca nu exista mantuire pentru ei

Vizualizari: 486

Id: 19971

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.