Pentru noi si pentru a noastra mantuire...

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Pentru noi si pentru a noastra mantuire...

Mântuitorul nostru Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu şi este şi Fiul omului, şi este Mântuitorul lumii. Adică toate acestea s-au întâmplat ca să mântuiască Domnul Hristos lumea aceasta. „Aşa a iubit Dumnezeu lumea aceasta încât pe Fiul Său Unul Născut L-a dat ca oricine care crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică”, citim în Sfânta Evanghelie de la Ioan. Este un cuvânt de la Sfântul Evanghelist Ioan insuflat de Duhul Sfânt. Şi toate acestea s-au întâmplat pentru mântuirea noastră. Pentru mântuirea noastră S-a întrupat, pentru mântuirea noastră S-a născut din Prea Sfânta Fecioară Maria mai presus de fire, pentru mântuirea noastră S-a răstignit în zilele lui Ponţiu Pilat, pentru mântuirea noastră a murit şi a fost înmormântat, pentru mântuirea noastră a înviat din morţi a treia zi, pentru mântuirea noastră S-a înălţat la ceruri, pentru mântuirea noastră a trimis pe Duhul Sfânt peste sfinţii apostoli, pentru mântuirea noastră iarăşi va să vină să judece vii şi morţii iar Împărăţia Lui nu va avea sfârşit.

(Arhimandritul Teofil Pârâian, Gânduri care duc spre lumină, Editura ASAB, București, 2011, p. 243)

Categoria: Articole

Cautare:

Pentru noi si pentru a noastra mantuire...

Vizualizari: 540

Id: 20647

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.