Relatiile care spun „pas” responsabilitatii

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Relatiile care spun „pas” responsabilitatii

Cel mai înfricoșător lucru este că majoritatea oamenilor care intră în aceste relații ușuratice nu sunt în stare să depășească nici măcar prima criză care apare – iar crizele sunt nu numai inevitabile, ci și indispensabile.

Dacă, de pildă, am o problemă cu copiii mei, caut un mijloc de a rezolva situația, și în final se dovedește că între mine și copii este o dragoste și mai mare decât credeam. Depășirea situației dificile și rezolvarea acestui rebus educațional duc la o mai mare deplinătate a vieții, la o mai mare fericire, la conștientizarea faptului că l-am înțeles pe omul pe care îl iubesc.

Ei bine, tocmai în fața acestei sarcini oamenii spun „pas” și asta vor să evite în viață. (Vladimir Gurbolikov, jurnalist)

(Dmitrii Semenik, Dragostea adevărată: taina dragostei, înainte și după căsătorie, traducere din limba rusă de Adrian Tănăsescu-Vlas, Editura Sophia, București, 2012, p. 85)

Categoria: Familie

Cautare:

Relatiile care spun „pas” responsabilitatii

Vizualizari: 361

Id: 27207

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.