Rolul neurologiei in insanatosirea omului

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Rolul neurologiei in insanatosirea omului

Trebuie să facem distincţia între neurologie şi psihologie. Neurologii au multe de oferit pentru sănătarea trupului, deoarece dau anumite mdicamente şi îl echilibrează social pe om, dar nici ei nu vindecă, ci doar reorientează energia omului. Vindecarea omului începe cu vindecarea gândurilor. Din vindecarea gândurilor se face schimbarea trupului. Astfel, pe de o parte, neurologii cu leacurile lor îl echilibrează pe om, pe de alta însă, nu îl vindecă.

(Hierotheos Vlachos, Mitropolit de Nafpaktos şi Sfântul Vlasie, Cunosc un om în Hristos, Părintele Sofronie de la Essex, Editura Sophia, Bucureşti, 2011; p. 317)

Categoria: Articole

Cautare:

Rolul neurologiei in insanatosirea omului

Vizualizari: 244

Id: 22418

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.