Rugaciunea permanenta

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Rugaciunea permanenta

Şi de la tine, roaba lui Dumnezeu, fie că stai sau şezi, fie că faci vreun lucru sau că mănânci, fie că mergi la culcare sau că te scoli, să nu se depărteze cântarea lui Dumnezeu din gura ta. Fericite sunt urechile care primesc cuvintele acestea! Iar când va veni ceasul al doisprezecelea, fă rugăciune mai pe larg şi cu mare străpungere; fă-o împreună cu o fecioară de un suflet cu tine; iar de nu vei avea pe una de un suflet cu tine, fă rugăciune singură, înaintea doar a lui Dumnezeu, Care pretutindenea este şi toate le aude.

(Patericul Lavrei Sfântului Sava, Editura Egumenița, 2010, p. 128)

Categoria: Articole

Cautare:

Rugaciunea permanenta

Vizualizari: 279

Id: 8575

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.