Sa nu te intorci inapoi, odata ce ai fagaduit ceva bun lui Dumnezeu

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Sa nu te intorci inapoi, odata ce ai fagaduit ceva bun lui Dumnezeu

Un frate stăpânit de întristare a întrebat pe un bătrân: „Ce să fac? Că mă năpădesc gândurile și îmi zic: În zadar te-ai lepădat de lume, că nu te mântuiești”. Bătrânul i-a răspuns: „Știi, frate, chiar de nu vom putea intra în pământul făgăduinței, mai de folos este nouă să ne rămână oasele în pustie decât să ne întoarcem în Egipt”. (Ioan Moshu)

(Cerească Înțelepciune de la cei de Dumnezeu luminați Dascăli despre Cum să biruim deprimarea, ediția a 2-a, traducere de Constantin Făgețan, Editura Sophia, București, 2008, p. 82)

Categoria: Articole

Cautare:

Sa nu te intorci inapoi, odata ce ai fagaduit ceva bun lui Dumnezeu

Vizualizari: 292

Id: 17289

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.