Scopul vietii crestine

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Scopul vietii crestine

Se spune că toate evenimentele pe care îţi este dat să le trăieşti în întreaga ta viaţă, au un anumit scop, bine gândit de Dumnezeu, însă care întrece puterea de înţelegere a omului. Asta nu a însemnat niciodată că omul a avut de ales între a trăi sau a nu trăi într-un anumit moment, sau între a trăi sau a nu trăi în anii 1800 sau în anii 2000. Însă, dacă Dumnezeu îngăduie să trăim într-o anumită perioadă de timp şi în anumite condiţii, asta înseamnă că noi trebuie să primim toate aceste lucruri cu bucurie. Împotrivirea aceasta este de cele mai multe ori mortală. O viaţă trăită împotriva lui Dumnezeu este o viaţă irosită, care nu are parte de nicio bucurie. În momentul în care trăieşti o astfel de viaţă, este absolut normal să îţi pui semne de întrebare legate de scopul tău în această lume. O viaţă în afara voii lui Dumnezeu nu are niciun scop. Scopul unei vieţi creştine este însă unul înălţător: mântuirea. 

(Cătălina Dănilă, Romanul omului bolnav de toate, Editura Doxologia, Iaşi, 2014, pp. 28-29)

Categoria: Articole

Cautare:

Scopul vietii crestine

Vizualizari: 388

Id: 14806

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.