Sensibilitatea prea mare e o adevarata pacoste si cauza tuturor bolilor

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Sensibilitatea prea mare e o adevarata pacoste si cauza tuturor bolilor

Nu e deloc bine să fii prea sensibil. Fiindcă alții pot profita de această sensibilitate, și încă într-un mod foarte urât. Pentru cel ce o are,  sensibilitatea prea mare e o adevărată pacoste și cauza tuturor bolilor. De aceea, încearcă, pe cât poți, să scapi de ea sau măcar s-o mai micșorezi un pic. Altfel, îți faci rău singur, ție și familiei tale – pe care n-are nici un rost să o chinui așa.

(Părintele Porfirie, Antologie de sfaturi și îndrumări, Traducere de Prof. Drd. Sorina Munteanu, Editura Bunavestire, Bacău, p. 180)
Sursa: Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Sensibilitatea prea mare e o adevarata pacoste si cauza tuturor bolilor

Vizualizari: 219

Id: 18259

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.