Studentul

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Studentul

Un student e un tânăr în formare pentru viaţă şi pentru Hristos. Şi el are nevoie să prindă din toate părţile tot ce e bun. Întâi de la Hristos, pe linia verticală, prin rugăciune. Apoi de la preoţii care îl formează şi de la tata şi mama, care îi dau câte un sfat. El trebuie să primească ce e bun şi să pună şi în practică. Studentul nu numai studiază, el trebuie să fíe şi un om activ, un om de societate, care să ştie cât de cât problemele sociale, problemele vieţii şi neapărat cele religioase, ca să cunoască în ce context îşi duce şi el viaţa. Să ştie cum să îşi direcţioneze paşii şi să nu fie rupt de realitatea vieţii. Când e de muncit şi e în vacanţă, el să fie un om alături de tata şi de mama.

(Mi-e dor de Cer, Viața părintelui Ioanichie Bălan, Editura Mănăstirea Sihăstria, 2010, p. 549)

Categoria: Articole

Cautare:

Studentul

Vizualizari: 518

Id: 23557

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.