Sufletul dupa moartea trupului

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Sufletul dupa moartea trupului

Pe pământ sunt ceasuri, zile, nopți și ani; dincolo de mormânt nu este decât veșnicie luminoasă sau întunecoasă. Pentru ca sufletul dincolo de mormânt să poată ajunge la starea de lumină sau de întuneric, îi trebuie un interval de patruzeci de zile, timp corespunzător zilelor de pe pământ. Noi cunoaștem starea sufletului în primele trei zile de după moarte, știm ce devine el în următoarele șase zile, și în sfârșit în celelalte treizeci de zile; de aceea Biserica, precum și rudele și prietenii repausatului, întrebuințează în această perioadă de timp mijloace particulare pentru a implora mila lui Dumnezeu pentru acest suflet.

Categoria: Articole

Cautare:

Sufletul dupa moartea trupului

Vizualizari: 496

Id: 18269

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.