Sufletul nu exista doar pentru el insusi, ci si pentru alte suflete

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Sufletul nu exista doar pentru el insusi, ci si pentru alte suflete

Este nefiresc ca sufletul să fie cu totul separat de semenii săi, de celelalte suflete. Pentru el e o bucurie de a împărtăşi simţămintele sale şi altora, împărtăşind întristarea sa, el cere compătimirea altui suflet şi resimte o nesfârşită alinare. Sufletul nu există doar pentru el însuşi, ci şi pentru alte suflete; de aceea îi este firesc să se bucure cu cei ce se bucură şi să se întristeze cu cei ce se întristează.

(Părintele Mitrofan, Viața repausaților noștri și viața noastră după moarte, Editura Credința strămoșească, Petru Vodă – Neamț, 2010, p. 204)

Categoria: Articole

Cautare:

Sufletul nu exista doar pentru el insusi, ci si pentru alte suflete

Vizualizari: 280

Id: 12063

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.