Sunt incercat... dar si linistit?

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Sunt incercat... dar si linistit?

Așa cum cei care urcă pentru prima dată pe o corabie sunt cuprinși de frică, tulburare și amețeală, iar cei care au călătorit de multe ori și au înfruntat furtuni și primejdii sunt liniștiți și curajoși, la fel și sufletele care n-au fost atinse de încercări tremură și se tem în fața oricărei suferințe, iar cele care au cunoscut multe ispite și s-au obișnuit cu pătimirea și cu durerea înfruntă cu multă ușurință și vitejie toate nenorocirile care cad asupra lor.

(Sfântul Ioan Gură de Aur, Problemele vieții, traducere de Cristian Spătărelu și Daniela Filioreanu, Editura Egumenița, p. 29)

Categoria: Articole

Cautare:

Sunt incercat... dar si linistit?

Vizualizari: 346

Id: 22429

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.