Tanarul dependent de droguri, devenit monah

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Tanarul dependent de droguri, devenit monah

Un băiat a terminat liceul și începuse să ia droguri. Tatăl lui era director de liceu într-un oraș din Macedonia. Acest băiat, așadar, s-a hotărât odată să meargă la Sfântul Munte, pentru a vedea ce fac călugării acolo. S-a dus și nu s-a mai întors, datorită faptului că rămase uluit de viața petrecută în acel loc și i-a cerut starețului să mai rămână încă o zi și încă una, până a rămas definitiv. Tatăl său a aflat și a venit să-l convingă să se întoarcă. Dar a fost cu neputință. Tânărul nostru a devenit acum monah, a uitat cu totul de droguri și trăiește în pacea și iubirea lui Dumnezeu și a oamenilor Săi. (Limonariul mirenilor, întâmplări de folos, traducere de Cristian Spătărelu, Editura Cartea Ortodoxă, 2009, pp. 383-384)

Categoria: Articole

Cautare:

Tanarul dependent de droguri, devenit monah

Vizualizari: 414

Id: 3902

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.