Tinerii de azi, la rascruce de vanturi

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Tinerii de azi, la rascruce de vanturi

Tinerii de azi, înjurători de elită și consumatori de droguri, vor fi ei oare absorbiți într-o generație care mai CREDE CU ADEVĂRAT că Iisus Hristos este Domn și Dumnezeu? N-avem dreptul să generalizăm! Nu toți tinerii noștri, țin de generația, mult mediatizată, prea mult mediatizată, Generația PRO. Să fim bine înțeleși!

Majoritatea dintre ei nu „sar calul” bunului simț și sunt constant angrenați în viața de familie normală, cu părinți „corecți”, care au o prietenă, cu prieteni mai mulți... Care nu-și fac din discotecă o a doua lor casă. Dar gravitatea stă în faptul că nici din Biserică nu și-o fac. Nici din „normalitatea”- propusă normală- a creștinului ortodox de „ochii lumii”, fără nici un fel de implicare în „viața lui Hristos”. Cine e de vină? Biserica? Dar Biserica sunt și ei! Oamenii Bisericii au cel mult vina – mare, de altfel,- de a nu le explica adevărul esențial că și ei – sau mai ales ei, - sunt mădulare sfinte ale Domnului nostru Iisus Hristos – Biserica.

(Pr. Prof. Conf. Dr. Constantin Necula, Să ne merităm Ortodoxia, Editura Oastea Domnului, Sibiu, 2004, p.124)

Categoria: Articole

Cautare:

Tinerii de azi, la rascruce de vanturi

Vizualizari: 253

Id: 17933

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.