Vestiti vindecarile voastre!

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Vestiti vindecarile voastre!

Vindecările noastre trebuie vestite, pentru ca ele să fie sursă de preamărire lucrării lui Dumnezeu. Azi lăudăm medici, profesori, pilele din diferite administrații, ne dăm mari, deseori cu relațiile noastre umane. Fiți mai cu grijă, vestiți pe Dumnezeu, Care, în repetate rânduri, v-a scos din dureroasa indiferență a celor din jur, a celor de jur-împrejur. Nu vă temeți și lăsați-vă inimile cuprinse de taina întâlnirii cu Dumnezeu. Nu-i Legiune să-L biruie. Doar cetate să-I conteste puterea din teamă de pierderea porcilor... Domnul știe când o inimă e gata să mărturisească. Și o cheamă. Și, pentru a nu vorbi doar din auzite, o vindecă, pentru ca vindecarea ei să vindece alte inimi.

(Pr. Conf. Univ. Dr. Constantin Necula, Ce va da omul în schimb pentru sufletul său?..., Editura Agnos, Sibiu, 2013, p. 18)

Categoria: Articole

Cautare:

Vestiti vindecarile voastre!

Vizualizari: 445

Id: 9134

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.