Viata noastra este plina de minuni

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Viata noastra este plina de minuni

Fiece zi este o minune. Fiece gură de aer este o minune. Fiece frunzuliţă sau firicel de iarbă este o minune dumnezeiască. Noi suntem obişnuiţi cu aceste minuni de fiecare zi şi nu le observăm, pe când minunile supranaturale ne sunt date pentru întărirea credinţei. Dumnezeu, Cel Ce ne iubeşte nespus de mult, nu vrea pentru noi nimic altceva decât mântuirea.

Însă nu trebuie să credem că, dacă noi nu vedem minuni, Dumnezeu Şi-a întors faţa de la noi. Nu! El nădăjduieşte că, o dată ce am văzut minunea înfăptuită, nu vom mai cere altele, ci vom înţelege că Dumnezeu este întotdeauna cu noi. Nu ne este de niciun folos dacă în jurul nostru se vor săvârşi permanent minuni. De la aceasta putem să cădem în mândrie sau slavă deşartă.

(Noi minuni ale Sfântului Nicolae, traducere din limba rusă de Lucia Ciornea, Editura Sofia, Bucureşti, 2004, p. 3)

Categoria: Articole

Cautare:

Viata noastra este plina de minuni

Vizualizari: 407

Id: 6573

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.