Despre avva Filagrie

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Despre avva Filagrie

Era unul dintre sfinţi numit Filagrie, care locuia în pustia Ierusalimului şi care trudea cu greu ca să-şi câştige pâinea. Când sta în piaţă vânzându-şi lucrul mâinilor, iată că a pierdut cineva o pungă de o mie de monezi. Şi găsind-o bătrânul, rămase în acel loc, zicând: trebuie să vină cel care a pierdut-o.
Şi iată că veni plângând. Şi luându-l bătrânul de o parte, i-o dădu. Acela îl apucase cu sila, dorind să-i dea o parte; bătrânul însă nu voia. Atunci a început să strige: haideţi să vedeţi ce a făcut omul lui Dumnezeu!
Bătrânul fugi pe ascuns, ieşind din oraş, ca să nu fie slăvit.

Categoria: Patericul egiptean

Cautare:

Despre avva Filagrie

Vizualizari: 408

Id: 27547

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.