Suita liturgica „Doamne al puterilor...”

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Suita liturgica „Doamne al puterilor...”

Suita liturgică „Doamne al puterilor...” se cântă în timpul Pavecerniţei mari şi este o cântare a proorocului Isaia, vestitorul Naşterii şi suferinţei lui Mesia. Este o cântare specifică acestei slujbe şi ne duce mereu cu gândul la pocăinţă şi îndreptare.

În timpul cântării, versurile ne aduc aminte că există Dumnezeu, că există un ajutor întru necazuri, că nu suntem singuri. Chiar dacă uneori necazurile par să fie mai mari decât le putem noi depăşi, cel ce crede cu adevărat în Hristos cel Înviat, ştie că în lupta cu greutăţile vieţii nu este niciodată singur ci împreună cu Hristos, care înainte de Înălţare a zis: „Şi iată Eu sunt cu voi în toate zilele până la sfârşitul veacurilor” (Matei 28, 20).

Categoria: Liturgica

Cautare:

Suita liturgica „Doamne al puterilor...”

Vizualizari: 3147

Id: 25271

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.