A treia aflare a Cinstitului Cap al Sfantului Ioan Botezatorul

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

A treia aflare a Cinstitului Cap al Sfantului Ioan Botezatorul

A treia aflare a Cinstitului Cap al Sfîntului Ioan Botezătorul
(25 mai)

    Acest cinstit şi sfînt cap, fiind ascuns multă vreme, acum a izbucnit din sînurile pămîntului ca aurul din baie, nu închis în vas de lut ca mai înainte, ci la loc sfînt în vas de argint. Şi, fiind vestit acest lucru de un preot, a fost adus din Comane şi primit de strălucita cetate a cetăţilor, împreună cu credinciosul împărat şi popor, cu toată bucuria. Şi cu credinţă închinîndu-se cinstitului şi sfîntului cap, acesta a fost pus la loc sfînt.

Categoria: Vieţile Sfinţilor pe luna mai

Cuvinte cheie: Sfantul Ioan Botezatorul, Sfantul, Ioan Botezatorul, Ioan, Cinstitulul Cap, Cinstitul, Cinstit, bucurie, Sfant, preot, inchinare, inchinaciune, credincios, botez, preotie, Iisus Hristos, Maica Domnului, Dumnezeu, vestit, rugaciune,

Cautare:

A treia aflare a Cinstitului Cap al Sfantului Ioan Botezatorul

Vizualizari: 854

Id: 1676

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.