IN SAMBATA SAPTAMANII A TREIA A POSTULUI :: Tipicul cel mare al Sfantului Sava cel Sfintit

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

IN SAMBATA SAPTAMANII A TREIA A POSTULUI :: Tipicul cel mare al Sfantului Sava cel Sfintit

 

IN SAMBATA SAPTAMANII A TREIA A POSTULUI

Se canta toata Slujba,  asa  cum s-a cantat si in Sambata a doua  a Postului. La Liturghie punem Fericirile glasului pe sase, apoi punem Prochimenul zilei si Prochimenul pentru cei adormiti. Apostolul din Cartea cea catre Evrei: Fratilor aduceti-va aminte de zilele voastre cele de demult..., alt Apostol din Cartea cea catre Tesaloniceni: Fratilor nu voiesc ca  voi sa nu stiti de cei ce au adormit..., Aliluia zilei si a mortilor, apoi Evanghelia dupa Marcu: In vremea aceea trecand Iisus a vazut pe Levi al lui Alfeu... si alta pentru cei adormiti, de la Ioan: Zis-a Domnul catre iudeii care venisera la Dansul: Amin, Amin zic voua: Cel ce asculta cuvantul Meu... Priceasna: Bucurati-va dreptilor intru Domnul... si alta Priceasna: Fericiti cei pe care I-a ales si I-a primit Domnul...

 

 

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.