PENTRU PRIVEGHERILE DE TOATA NOAPTEA CE SE FAC PESTE TOT ANUL :: Tipicul cel mare al Sfantului Sava cel Sfintit

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

PENTRU PRIVEGHERILE DE TOATA NOAPTEA CE SE FAC PESTE TOT ANUL :: Tipicul cel mare al Sfantului Sava cel Sfintit

Capitolul  8

PENTRU  PRIVEGHERILE  DE  TOATA  NOAPTEA  CE  SE  FAC PESTE TOT ANUL

Se cuvine sa stim ca peste tot anul sunt 52 de saptamani intru care se face la fiecare duminica Priveghere, si ca se mai fac la fiecare Praznic Imparatesc in fiecare luna Priveghere. Iara impreuna si cu altele se fac peste tot anul 68 de Privegheri. Mai sunt si alte Privegheri care sunt numite in Tipic la randul fiecare dupa cum sunt scrise, de va voi cel mai mare. Si daca va vedea pe ucenicii sai cei bisericesti ca sunt sarguinciosi pentru mantuirea lor. Mai sunt inca si alte Privegheri langa acestea ale Hramului Sfintilor ce se fac in manastiri si prin alte biserici mai mari fiind datorie sa fie facute si nicidecum sa se lase dintru pomenirea lor.

 

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.