Alcoolismul este o boala; dar exista leac!

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Alcoolismul este o boala; dar exista leac!

Există leac. Alcoolismul este o boală şi este o boală distrugătoare. Trebuie să ne gândim şi să o privim ca pe o boală şi nu ca pe un viciu oarecare. E o boală aşa cum este diabetul. Veţi afla mai multe dacă veţi lua legătura cu centrele de recuperare şi trebuie ca cel bolnav să vrea să se facă sănătos. Ca şi cel bolnav de depresie; constat că sunt bolnav şi-mi doresc să mă fac sănătos. Altfel, cei din jur n-au ce să-i facă. Şi cei din jur pot învăţa cum să nu-i întreţină dependenţa. Cei din jurul unui alcoolic sau cei din jurul unui dependent devin codependenţi şi e un comportament anume. Veţi alia multe lucruri care vă vor ajuta să ieşiţi din mare sufe­rinţă. Trebuie să privim cu multă seriozitate această boală.

(Monahia Siluana Vlad, Deschide cerul cu lucrul mărunt, Editura Doxologia, Iași, 2013, p. 152)

Categoria: Articole

Cautare:

Alcoolismul este o boala; dar exista leac!

Vizualizari: 463

Id: 8798

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.