„Am 38 de ani si nu m-am spovedit niciodata. Ma poate spovedi cineva?”

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

„Am 38 de ani si nu m-am spovedit niciodata. Ma poate spovedi cineva?”

Costel din Suceava spune: „Am 38 de ani şi nu m-am spovedit niciodată. Mă poate spovedi cineva?” Da, vă poate spovedi cineva şi la 70 de ani şi la 90 de ani, numai să vă împingă Duhul şi să aveţi puterea să ajungeţi acolo. Nu mai întârziaţi, căutaţi un preot. Dacă nu vă încredinţaţi celui de lângă dumneavoastră, căutaţi unul mai departe, la o mănăstire etc. Dacă nu vă puteţi încredinţa unuia tânăr, căutaţi unul vârstnic. Este ca şi în medicină sau în alte profesiuni. Nu ne inspiră încredere medicul de la dispensarul nostru, ne ducem la spital şi căutăm până găsim. Celelalte toate sunt pretexte pe care şi le furnizează omul pentru a sta departe de Dumnezeu. A te apropia de Dumnezeu nu este o obligaţie, nu vine dintr-o presiune, ci este firescul lucrurilor. Atunci se împlineşte omul, când se apropie de Dumnezeu. Biserica şi tot instrumentarul ei funcţionează pentru a-l apropia, la modul concret, pe om de Dumnezeu. (Pr. Prof. dr. Constantin Coman, Între iluzia împlinirii și certitudinea eșecului, Editura Bizantină, p. 40)

Categoria: Articole

Cautare:

„Am 38 de ani si nu m-am spovedit niciodata. Ma poate spovedi cineva?”

Vizualizari: 508

Id: 3712

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.