Amintiti-va de infricosatul raspuns pentru toate faptele savarsite

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Amintiti-va de infricosatul raspuns pentru toate faptele savarsite

Amintiţi-vă de moarte, de despărţirea sufletului de trup, de arătarea îngerilor de drumul cel lung, de înstrăinare, de întâmpinarea Domnului şi Dumnezeului nostru Iisus Hristos, de înfricoşatul răspuns pentru toate faptele, de chinul cel grozav, de împărăţia cerurilor şi de făgăduinţele ei nespuse şi nevăzute. Pe care să le dobândim cu toţii, cu darul şi cu iubirea de oameni a Domnului nostru Iisus Hristos. 

(Sfântul Teodor Studitul, Cuvântări duhovnicești, Editura Episcopia Alba Iulia, Alba Iulia, 1994, p. 62)Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Amintiti-va de infricosatul raspuns pentru toate faptele savarsite

Vizualizari: 228

Id: 12037

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.