Cand te rogi cu credinta...

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Cand te rogi cu credinta...

Când te rogi cu credinţă, sincer, din toată inima, totdeauna simţi în suflet o mare linişte şi uşurinţă, de parcă cele dinlăuntru ale tale nu ar mai fi şi simţi o oarecare desfătare plăcută a inimii. Cu totul altceva simţi în rugăciunea nesăvârşită cu toată inima, lipsită de sinceritate sau adevăr. Ori că vine din nepăsarea noastră ori din îngreuierea stomacului cu mâncare (când în zadar chemăm la noi credinţa vie, iar în inimă nu mai este liniştea aceea plăcută) ea ne este atunci o povară grea, sub care duhul nostru uneori se istoveşte, tânguindu-se cu amar. Credinţa este puterea, viaţa inimii; necredinţa este neputinţa şi însăşi moartea ei. Acestea le arată experienţa.

(Sfântul Ioan de Kronstadt, Către păstorii duhovnicești, Editura Sophia, pp. 220-221)

Categoria: Articole

Cautare:

Cand te rogi cu credinta...

Vizualizari: 457

Id: 23289

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.