Cand vine moartea

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Cand vine moartea

Vezi o fetiţă mică, o floricică, un băieţel. A crescut mai mare, o floare mai mare. S-a căsătorit, începe a se veşteji încet, încet. Gata, apare un păr cărunt. Acesta este semn de plecare. Toamna vieţii. Când ţi-a apărut părul cărunt, îi gata, toamna vine. Vine moartea şi plecăm la veşnicie!

Dar câţi nu mor înainte de a îmbătrâni! Dacă moartea ar veni să ne ia numai de la 80 de ani înainte, atunci poţi zice: „Stai măi, mai este de treabă!” Dar vezi că Mântuitorul ne-a înarmat cu o armă pentru toate veacurile, când a zis aşa: Privegheaţi şi vă rugaţi, că nu ştiţi ziua, nici ceasul întru care Fiul Omului va veni! Nu ştim când plecăm. Că altul pleacă copil, altul tânăr, altul mai bătrân. La unul se întâmplă moartea într-un accident, la altul dintr-un cutremur, sau vine un junghi peste noapte şi gata. Numai Cel de sus ştie toate! De aceea totdeauna trebuie să fim pregătiţi.

(Ne vorbește Părintele Cleopa - 3, Ed. Mănăstirea Sihăstria, 2004, p. 86)

Categoria: Articole

Cautare:

Cand vine moartea

Vizualizari: 444

Id: 23347

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.