Ce este dragostea?

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Ce este dragostea?

Dragostea este slujirea plină de abnegație. Iubim doar în măsura în care dorim să-i facem bine omului nostru drag. Cu cât ne gândim mai puțin la noi înșine, cu cât suntem mai puțin preocupați de căutarea plăcerilor sau de confortul nostru și, dimpotrivă, cu cât suntem mai pregătiți să ne sacrificăm pe noi înșine și puterile noastre, capacitățile noastre, cu atât suntem mai capabili să iubim.

(Dmitrii Semenik, Dragostea adevărată : taina dragostei înainte și după căsătorie, Traducere de Adrian Tănăsescu-Vlas, Editura Sophia, 2012,pp. 32-33)

Categoria: Articole

Cautare:

Ce este dragostea?

Vizualizari: 303

Id: 18599

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.