Ce seamana omul, aceea va si culege

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Ce seamana omul, aceea va si culege

Cel mai bine este să ne rugăm cu rugăciunea Tatăl nostru, care este o rugăciune cuprinzătoare în ceea ce privește cererile de mântuire dar și rugăciunea aceasta, de obicei, oamenii o spun fără să îi pătrundă sensul. Oamenii ar trebui orientați puțin, pentru a-și da seama ce valoare are rugăciunea aceasta și oricare alta. Dacă nu îi spune nimeni nimic unui om, el rămâne la atât, o zice, și e mulțumit că a zis rugăciunea. Unii oameni zic că se închină seara și dacă îi întrebi, îți spun că zic: „Doamne ajută!”. E prea puțin, trebuie să găsești timp pentru Dumnezeu ca să aibă Dumnezeu veșnicie fericită pentru tine.

(Arhimandritul Teofil Părăian, Pași pe calea duhovnicească  convorbiri realizate de Părintele Sabin Vodă, Editura Reîntregirea, Alba Iulia, 2010, p. 54)

Categoria: Articole

Cautare:

Ce seamana omul, aceea va si culege

Vizualizari: 401

Id: 19096

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.