Cele trei chipuri ale cinstirii de Dumnezeu

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Cele trei chipuri ale cinstirii de Dumnezeu

Trei sunt chipurile cinstirii de Dumnezeu: primul este a nu greşi, cel de-al doilea, ca cel ce a greşit să rabde cele întristătoare ce-i vin asupră, iar cel de-al treilea, ca cel ce nu rabdă să plângă pentru lipsurile răbdării; pentru aceasta, de nu ne vom îndrepta prin întâmplările ce ni se cuvin, de trebuinţă este de aici ca cea de nevoie judecată să fie adusă asupra noastră, însă de cumva ne va vedea pe noi Dumnezeu plângând şi smerindu-ne, cu harul Său cel atotputernic va curăţa, precum ştie, păcatele noastre.

(Sfântul Marcu Pusnicul, Scrieri, Editura Egumenița, Galați, pp. 116-117 )

Categoria: Articole

Cautare:

Cele trei chipuri ale cinstirii de Dumnezeu

Vizualizari: 303

Id: 24386

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.