Copilul nu este in stare a implini slujiri in lume

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Copilul nu este in stare a implini slujiri in lume

Copilul nu este în stare a împlini slujiri în lume; nu e în stare de chivernisirea casei, de lucrarea pământului și de celelalte îndeletniciri ale acestei vieţi. La fel este adeseori şi cu sufletele care, fiind deja părtaşe ale harului Dumnezeiesc, însă neîncercate de necazurile aduse de către duhurile rele, nemărturisite de aceste necazuri, petrec încă în starea de pruncie şi, ca să zic aşa, nu sunt bune pentru Împărăţia Cerurilor. 

(Sfântul Ignatie Briancianinov, Cuvinte către cei care vor să se mântuiască, traducere de Adrian și Xenia Tănăsescu-Vlas, Editura Sophia, Bucureşti, 2000, p. 32)Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Copilul nu este in stare a implini slujiri in lume

Vizualizari: 333

Id: 12715

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.