Credinta ortodoxa - amara ca moartea, dar luminatoare ca Invierea

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Credinta ortodoxa - amara ca moartea, dar luminatoare ca Invierea

Binecuvântaţi vor fi creștinii în Ziua Judecăţii, în temuta zi a răsplăţii lui Dumnezeu. Ei vor supravieţui acelei zile şi se vor încălzi la inima iubirii eterne. Nu este aceasta şi credinţa voastră, purtătorilor de Hristos, şi a celor mai slăviţi strămoşi ai voştri? Fie aceasta şi credinţa copiilor voştri. Aceasta este credinţa ce nu a fost niciodată ruşinată, credinţa ortodoxă - amară ca moartea, vindecătoare ca un balsam ceresc, luminătoare ca Învierea. Cu adevărat, aceasta este credinţa sufletelor mari, a poporului cu adevărat ales care poartă icoana lui Dumnezeu în sine. În Ziua Judecăţii a Celui înviat, Mesia, lor li se va arăta milă şi vor fi numiţi binecuvântaţi.

(Sfântul Nicolae Velimirovici, Credinţa poporului lui Dumnezeu, traducere de Diana Potlog, Editura Sophia, Bucureşti, 2001, p. 30) 

 Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Credinta ortodoxa - amara ca moartea, dar luminatoare ca Invierea

Vizualizari: 216

Id: 13764

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.