Criminalii si vestea adusa spre bucuria lor

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Criminalii si vestea adusa spre bucuria lor

Dacă nişte oameni care au păcătuit mult faţă de împărat ar fi trimişi de acesta la închisoare sau în exil şi ar veni la ei un sol împărătesc, aducându-le la cunoştinţă că îi va duce din nou în patria şi la casele lor, dându-le posibilitatea să trăiască în pace şi linişte, cât de îmbucurătoare ar fi o asemenea veste pentru acei bieţi osândiţi! Noi, dimpreună cu protopărintele nostru Adam, am păcătuit înaintea lui Dumnezeu, împăratului Cerurilor, şi am fost alungaţi din rai în această lume, ca într-o închisoare sau în exil. Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a venit la noi cei izgoniţi şi osândiţi, aducându-ne de la Tatăl Său cel Ceresc vestea minunată că Dumnezeu ne iartă şi ne primeşte din nou în milostivirea Sa.Şi, venind, a binevestit pace, vouă celor de departe şi pace celor de aproape" (Ef. 2:17).

(Sfântul Tihon din Zadonsk, Comoară duhovnicească, din lume adunată, Editura Egumeniţa, Galaţi, 2008, p. 28)

Categoria: Articole

Cautare:

Criminalii si vestea adusa spre bucuria lor

Vizualizari: 329

Id: 22428

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.