De ce se mantuieste femeia prin nastere de prunci?

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

De ce se mantuieste femeia prin nastere de prunci?

Educaţia este mare lucru atunci când se ocupă cu ea mama creştină, în care lucrează puterile duhovnicesc-morale care le dau ei şi pruncului trăirea binelui autentic, frumuseţii autentice, luminii, dragostei. Dacă acestea sunt adevărate, nu exterior-sentimentale, ele intră în carnea şi în sângele pruncului.

Tocmai de aceea se şi mântuieşte femeia prin naştere de prunci: prin ea vine în această viaţă fiinţa căreia ea a fost în stare să îi transmită - dacă în mod conştient, cu atât mai bine - năzuinţele duhovniceşti care îl fac pe om să fie om cu adevărat. (Protoiereul Vladislav Sveşnikov)

(Cum să educăm ortodox copilul, Editura Sophia, București, 2011, p. 58)

Categoria: Familie

Cautare:

De ce se mantuieste femeia prin nastere de prunci?

Vizualizari: 262

Id: 27109

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.