Despre spiritism

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Despre spiritism

- Ce ne puteţi spune despre spiritism?

- Cu spiritismul nu ajungi departe. Este foarte ispititor, este drept, să stai de vorbă cu morţii, care de fapt sunt draci, şi este o chestie să vezi mişcându-se paharul de unul singur. Şi dracii fac asta ca tu să crezi că vorbeşti cu sufletul mortului. Parcă ei sunt de capul lor acolo? Ştiţi că Saul a fost, din punct de vedere al legii lor, împotriva spiritismului, căci în Lege este scris căci cei care fac spiritism vor muri cu moarte. Iar Saul, când era în război cu filistenii, a făcut spiritism. L-a întrebat cu Samul, iar „Samuel” i-a răspuns: „Mâine vei fi cu mine”. „Cu mine”, adică cu dracul. Iar în ziua aceea s-a sinucis. A pus mânerul sabiei în pământ şi sabia în piept şi a împins. Şi aşa a murit Saul. Şi l-a luat „Samuel”, adică dracul.

(Ne vorbeşte părintele Arsenie, vol. 2, Editura Mănăstirea Sihăstria, 2004, p. 87)

Categoria: Articole

Cautare:

Despre spiritism

Vizualizari: 428

Id: 15191

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.