Diavolul cauta a-l lipsi pe om de nadejdea in mila lui Dumnezeu

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Diavolul cauta a-l lipsi pe om de nadejdea in mila lui Dumnezeu

Frica de moarte vine de la draci. Ei cuibăresc în suflet o astfel de frică, pentru a-l lipsi pe om de nădejde în mila lui Dumnezeu. Doctorul trebuie să atenţioneze bolnavul de apropierea morţii.

Dorinţa de a trăi până la venirea Antihristului este una greşită. Atunci vor fi dureri atât de mari, încât se spune că cel drept abia se va mântui. Iar a căuta şi a dori suferinţe este un lucru primejdios şi greşit. Aceasta se întâmplă din pricina mândriei şi a nesocotinţei.

 

(Starețul Nicon de la Optina, Editura Doxologia, Iași, 2011, p. 214)Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Diavolul cauta a-l lipsi pe om de nadejdea in mila lui Dumnezeu

Vizualizari: 324

Id: 13426

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.