Dragostea crestineasca iubeste pana la capat, nu doar pentru un timp

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Dragostea crestineasca iubeste pana la capat, nu doar pentru un timp

Conviețuirea dumneavoastră trebuie să fie nedespărțită până la mormânt. Dragostea creștinească iubeşte până la capăt, nu doar pentru un timp; ea este trainică şi statornică. Dragostea dumneavoastră va avea de înfruntat încercări din partea slăbiciunii unuia sau a celuilalt dintre dumneavoastră, sau din pricina nepotrivirii de caracter, de obiceiuri, sau din partea oamenilor, sau din partea vrăjmaşului neamului omenesc: biruiţi cu bărbăţie ispitele acestea. Fiţi înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii (Mt. 10, 16). Nu vă enervaţi, răbdaţi, fiţi îngăduitor, întăriţi-vă cu credinţa în Hristos Iisus, Care să vă şi fie exemplu de sfântă dragoste, blândeţe, nerăutate, răbdare, să vă fie putere, să vă fie Lumină şi Călăuză, Apărător şi Mântuitor până la mormânt. 

(Sfântul Ioan de KronstadtCum să întemeiem o familie ortodoxă, Editura Sophia, București, 2011, p. 79)

Categoria: Articole

Cautare:

Dragostea crestineasca iubeste pana la capat, nu doar pentru un timp

Vizualizari: 335

Id: 18675

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.