Grijile vietii

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Grijile vietii

Ai putea întreba: „Voi avea timp să le fac pe toate?” Îți voi răspunde într-un mod foarte rusesc: Dacă nu vei muri înainte, vei avea timp să le isprăvești. Dacă mori înainte să-ți termini treaba, ce nevoie mai e s-o faci?” Mai este o vorbă asemănătoare pe care o poți păstra pentru o referință viitoare: Nu te îngrijora pentru moarte. Când moartea este, tu nu mai ești, iar când ești tu, moartea nu este încă”. Este vorba despre același principiu. Pentru ce să mă îngrijorez pentru o situație care oricum se va rezolva de la sine?

(Mitropolitul Antonie de Suroj, Școala rugăciunii, traducere de Gheorghe Fedorovici, Editura Sophia, București, 2006, pp. 117-118)

Categoria: Articole

Cautare:

Grijile vietii

Vizualizari: 489

Id: 19401

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.