Iisus, Biruitorul!

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Iisus, Biruitorul!

Diavolul este foarte înrăit pentru că ai reuşit să fugi din ghearele lui. El voia să se răfuiască cu tine tot aşa cum s-a răfuit şi cu rudele tale. Iar acum este invidios şi îi mai este ruşine şi de demonii lui pentru că i-a scăpat prada şi pentru că l-a păcălit o fetişcană tinerică. Toate acestea îl irită şi el se luptă cu tine, însetează să te înghită, dar nu va reuşi. Pentru că Însuşi Dumnezeu a spus: Căci mai mare este Cela ce este întru voi, decât cela ce este în lume (I Ioan 4:4). Adică Iisus, biruitorul iadului şi al diavolului, este mai mare decât stăpânitorul lumii acesteia. Cei ce se nădăjduiesc întru Domnul ca muntele Sionului; nu se va clăti în veac (Psalm 124:1). (Sfântul Anatolie „cel Tânăr” de la Optina)

(Filocalia de la Optina, Editura Egumenița, Galați, 2009, p. 115)
Sursa: Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Iisus, Biruitorul!

Vizualizari: 495

Id: 17448

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.