Iisus Hristos, cel mai mare prieten

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Iisus Hristos, cel mai mare prieten

Viaţa noastră aici, pe pământ, ar fi plină de întuneric dacă n-am avea credinţa în Dumnezeu, în Iisus, Fiul Său Care S-a răstignit şi a înviat pentru a noastră mântuire! Să ştii că Cineva S-a jertfit pentru tine, pentru salvarea ta din umbrele morţii este o bucurie plină de nădejde.

Altfel lucrăm zi de zi în chemările care ni se îmbie, nouă, celor care trecem pe aici, din mila Domnului! Noi, cei care purtăm un nume, avem o căsuţă, avem o lucrare oarecare, sădim un pom, creştem un prunc în bătătură, ne bucurăm ochii şi inima de răsăritul soarelui şi dăm zor braţelor la grijile ce ne întâmpină, ştiind că avem un prieten, cel mai mare prieten din câţi a avut lumea, pe Iisus Cel Înviat. Peste preaplinul vieţii noastre se aşază lumina plină de bucurie, care nu ne mai părăseşte niciodată.

(PS Calinic Argatu, episcop al Argeşului şi Muscelului, Veşnicia de zi cu zi, Editura Curtea Veche, Bucureşti, 2006, p. 16)

Categoria: Articole

Cautare:

Iisus Hristos, cel mai mare prieten

Vizualizari: 317

Id: 10401

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.