Indemn pentru parinti

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Indemn pentru parinti

Atâta am să rog dragostea voastră să aveţi tare mare grijă de virtute şi să vă îngrijiţi de castitatea tinerilor, de curăţia lor sufletească şi trupească. Că de aici, din această lipsă de grijă ca să spun aşa, se nasc toate relele [...] – căci diavolul dă acele porunci pierzătoare, pe care tinerii le împlinesc cu plăcere, uitându-se numai la plăcerea ce le stă în faţă, fără să se mai gândească la durerea de mai târziu. De aceea, vă rog, să întindeţi o mână de ajutor copiilor voştri, ca să nu fim pedepsiţi şi pentru păcatele săvârşite de ei. Nu ştiţi oare ce a păţit preotul Eli, că n-a îndreptat cum se cuvine păcatele copiilor lui? (I Rg 4, 18-19)

(Sfântul Ioan Gură de AurOmilii la Facere II…, p. 262-263)

Categoria: Articole

Cautare:

Indemn pentru parinti

Vizualizari: 556

Id: 22678

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.