Lucrurile mici duc intotdeauna la lucrurile mari

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Lucrurile mici duc intotdeauna la lucrurile mari

Începe să ții poruncile, mai întâi cele care se referă la lucrurile mici, ca să le poți ține și pe cele care se referă la lucrurile mari. Lucrurile mici duc întotdeauna la lucrurile mari. Începe cel puțin să ții porunca postului de miercurea și de vineri, sau porunca a zecea din Decalog, în care se vorbește de gândurile și poftele rele, și vei putea ține toate poruncile, iar cine este necredincios în cele mici rămâne necredincios și în cele mari.

(Sfântul Ioan de Kronstadt, Viața mea în Hristos, Editura Sophia, București, 2005, p. 34)Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Lucrurile mici duc intotdeauna la lucrurile mari

Vizualizari: 207

Id: 10829

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.