Luptati pentru familie si chemati-L in ajutor pe Insusi Dumnezeu!

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Luptati pentru familie si chemati-L in ajutor pe Insusi Dumnezeu!

Trebuie să vă luptaţi pentru familie, căci aici nu este vorba numai de relaţiile dumneavoastră cu soţul, ci de viaţa afectată din fragedă tinereţe a copiilor dumneavoastră.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi întotdeauna este rugăciunea pentru soţ şi să vă rugaţi Sfinţilor Gurie, Samon şi Aviva pentru păzirea familiei.

Al doilea, nu mai puţin important, este să vă uitaţi înlăuntrul inimii, să priviţi cu atenţie în sine pentru a descoperi dacă nu este oare și vina dumneavoastră că bărbatul pleacă din casă.

Rugăciunea mea vine numai în ajutorul rugăciunii dumneavoastră. Ţineţi minte că şi copiii repetă greşelile părinţilor lor!...

Fericirea omenească nu constă în altceva decât în unirea cu Dumnezeu prin împlinirea poruncilor Lui mântuitoare. Aşa că rezolvaţi din această poziţie problemele de importanţă vitală pentru dumneavoastră.

(Arhimandritul Ioan Krestiankin, Povăţuiri pe drumul Crucii, Editura de Suflet, Bucureşti, 2013, pp. 175-176)

Categoria: Familie

Cautare:

Luptati pentru familie si chemati-L in ajutor pe Insusi Dumnezeu!

Vizualizari: 567

Id: 26947

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.