Mai bine este pentru cei nedrepti sa tremure si sa planga acum decat la Judecata

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Mai bine este pentru cei nedrepti sa tremure si sa planga acum decat la Judecata

Mai bine este pentru cei nedrepţi să tremure şi să plângă acum decât la Judecată. Dar voi, purtătorilor de Hristos, bucuraţi-vă că Mesia al vostru este Judecătorul lumii, pentru că El va judeca cu dreptate. Aveţi grijă căci acelaşi Iisus, pe care Irod a vrut să-L condamne la moarte din iesle; pe care Iuda L-a trădat pentru treizeci de arginti; pe care mai-marii iudeilor L-au bătut şi torturat; pe care Pilat L-a declarat nevinovat şi apoi L-a răstignit; care a murit în agonie mare pe Golgota; care a înviat cu slavă din mormânt a treia zi; care S-a ridicat la ceruri după patruzeci de zile; si şade de-a dreapta lui Dumnezeu-Tatăl, acelaşi Iisus va veni cu putere şi cu slavă. El va veni ca Judecător suprem al lumii să judece viii şi morţii. El va veni ca împăratul nemuritor pentru a deschide celor drepţi împărăţia nemuritoare, în acea împărăţie drepţii vor străluci ca soarele. 

(Sfântul Nicolae Velimirovici, Credinţa poporului lui Dumnezeu, Traducere din limba engleză: Diana Potlog, Editura Sophia, Bucureşti, 2001, p. 35)Articolul apare online prin efortul editorilor site-ului doxologia.ro.

Categoria: Articole

Cautare:

Mai bine este pentru cei nedrepti sa tremure si sa planga acum decat la Judecata

Vizualizari: 395

Id: 13126

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne pot contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.