Mantuirea si imprejurarile exterioare

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Mantuirea si imprejurarile exterioare

 Întrebare: Depinde, oare, mântuirea noastră de împrejurările exterioare?

Răspuns: Mântuirea noastră nu depinde de nimic exterior: important nu este faptul că cineva este renumit sau nu, că este bogat sau sărac, ci că este virtuos, că are credinţă, că se îngrijeşte de izbânda duhovnicească şi că Îl iubeşte pe Dumnezeu. (Clement Alexandrinul)

(1000 de întrebări şi răspunsuri despre viaţa duhovnicească-alcătuite pe baza operelor Sfinţilor Părinţi şi ale nevoitorilor bunei credinţe-, Editura Cartea Ortodoxă, pg. 3)

Categoria: Articole

Cautare:

Mantuirea si imprejurarile exterioare

Vizualizari: 249

Id: 8916

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.