Necazuri care-mi convin

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Necazuri care-mi convin

Chiar trebuie să căutăm necazurile, fiindcă știm că Dumnezeu nu ne dă niciodată mai mult decât putem duce?

Da, El nu ne dă mai mult. Ce ne zice? „În lume necazuri veți avea”. Oare vin de la sine? Vin de la sine, dar de ce să-mi vină mie un necaz care nu-mi convine? Mai bine să-mi vină un necaz care-mi cam convine. Dacă sunt foarte ocupat cu grija de bolnavi, grija de săraci, grija de a suporta pe soțul meu, pe soția mea așa cum este, Dumnezeu vede că-s foarte ocupat cu necazurile acestea și atunci nu-mi mai trimite altele, către care sunt poate mai puțin rezistent. Mai bine îți cauți necazuri mai plăcute, decât să vină de la sine cele neplăcute.

(Preot Nicolae Tănase, Hristos sau idolii secolului XXI? Tinerii la răscruce, Editura Agaton, p. 76)

Categoria: Articole

Cautare:

Necazuri care-mi convin

Vizualizari: 236

Id: 15131

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Invitatie colaborare

Cei doritori sa participe la dezvoltarea acestui site sunt rugati ne contactaze prin formularul de contact sau la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.