Nu au timp pentru rugaciune

www.resurse-ortodoxe.ro - Predici, rugaciuni, filme, carti, conferinte ortodoxe

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe

Vă invităm să vizionati un scurt documentar video despre Icoana Maicii Domnului aflată in Catedrala Mitropolitană din Iași.

Nu au timp pentru rugaciune

Nu au timp pentru rugăciune pentru că au televizor, se uită la televizor ore întregi și când să se roage zece minute li se pare mult. Asta este. Ar putea să-și găsească și timp sau să facă în așa fel încât înainte de a se angaja la altceva, să-și facă rugăciunile și abia după aceea să se uite unde vor să se uite, dar altfel nu găsești timp.

(Arhimandritul Teofil Părăian, Pași pe calea duhovnicească – convirbiri realizate de Părintele Sabin Vodă, Editura Reîntregirea, Alba Iulia, 2010,  p. 53)

Categoria: Articole

Cautare:

Nu au timp pentru rugaciune

Vizualizari: 462

Id: 21547

Imagine:

Iisus-Hristos
Sfintii zilei
Cauta

cuvant:

Stiri ortodoxe
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).

Canal youtube.com/@resurse-ortodoxe
Contact Us


Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.